Nytt år, nytt blod och nya öppettider

Nu är årsmötet för 2013 klart och en del förändringar i och med det.

En förändring är att styrelsen utökats med en ledamot och antalet ungdomsledare minskades till fem personer. Med nya namn i styrelsen, ungdomsledargruppen och ansvariga för ansvarsgrupperna påbörjar vi nu det nya året på riktigt.

Den första stora förändringen blir för ungdomsverksamheten. Fr.o.m. denna vecka kommer vi att prova att ha öppet tisdagar och lördagar, istället för tisdag och onsdag. Vi börjar med en månad för att sedan utvärdera detta. Självklart kommer lokalen fortfarande att vara öppen så fort det finns ledare på plats, och de har lovat att bli bättre på att meddela sig på Facebook eller i förväg fylla i kalendern nere i lokalen när det är något skoj på G.

E-postadresser och kontaktuppgifter kommer snart upp på webbsidan och i föreningslokalen.

Vi vill tacka de personer som avgått och som gjort mycket gott för oss:

Revisor: Lena Åkesson
Lajvansvarig: Carl Ryrberg
Webmaster: Liv Sjöström-Löf

Ungdomsledare:
Mikael Kylvik
Johan Wärn
Ellinor Eriksson
Josefin Lahrenperä

Vi hoppas nu på ett spännande år med mycket aktiviteter och skoj!
// Styrelsen