Senaste nytt!

Vi vet inte hur mycket som märkts av där ute men föreningen har hittills i år rullat på ganska rutinbaserat inom alla arbetsgrupper. Verksamheten har inte minskat på något sätt men inte heller ökats på eller utvecklats, detta då möjligheten inte funnits och inte kommer att finnas detta verksamhetsår. Ideell verksamhet tar tid och energi, ibland tillåter inte våra privatliv detta och så har blivit faller för många inom ledande poster i föreningen. Planer finns att driva föreningen mer utvecklande kommande verksamhets år – men all ordinarie verksamheter fortgår som sagt så tveka inte att komma ner till lokalen och umgås med oss!

Idag hölls styrelsemöte som en nyttig energikick och avstamp för möjligheter, som alltid 🙂 Nyheter som beslutades om idag är bl.a. en ny policy för mobbning, tobak, alkohol samt droger. Denna kommer inom kort att kunna tas del av här på hemsidan, under Dokument.  Det bestämdes även att ungdomsledare samt styrelseledamöter en gång per år ska redovisa handlingar från Belastningsregistret för att visa att de är lämpliga att arbeta med barn och ungdomar. Detta kom som ett önskemål till ideella föreningar från Karlskogas kommun och vi har valt att följa detta, som ett av stegen för att bli en Säker Förening.

Verksamhet som skett inom föreningen sedan senaste inlägget (som var lääängesedan) har trots allt varit en hel del. Bortsett från den vanliga ungdomsverksamheten har det funnits ett stort intresse för lajv igen, just nu inom postapokalyptisk inriktning. Flertalet lajv har gästats av grupper från föreningen. Skoj!

Det har även framkommit ett intresse för airsoftspel.

 

Inom ungdomsverksamheten och styrelsen har arbetet mot en Säker Förening fortgått, vi har deltagit flertalet kurser som anordnats av NBV samt Karlskogas kommun. Senaste i förra veckan en som handlade om HLR, skall och nackskador samt blödningar.

Finns det något du önskar som medlem? Var inte rädd att hojta till!